luni, 15 iulie 2013








INGREDIENTE:

1 pui de aproape 800 g
250 g orez
300 g sparanghel
2 galbenusuri
60 g de unt 
100 g smantana
sare

MOD DE PREPARARE:

Fierbi puiul intr-un litru si jumatate de apa. Cand da in clocot,iei spuma si lasi supa sa fiarba in continuare,pana se inmoaie bine carnea.
Dupa ce a fiert, dezosezi puiul si treci carnea prin masina de tocat cu sita mica, in afara de piept. Fierbi orezul intr-un litru de apa, dupa ce sa inmuiat bine treci orezul prin sita si il amesteci cu carnea tocata.
Fierbi sparanghelul in 1/2 litru de apa cu sare, il scurgi si il pastrezi la cald. Apa in care a fiert o amesteci cu orezul si cu carnea tocata, sarerzi si lasi sa dea in clocot impreuna timp de 5-10 minute  .
Dregi supa cu galbenusurile amestecate cu  smantana si untul topit. Servesti cu bucatele de sparanghel fiert si cuburi mici de piept de pui.

POFTA BUNA!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu