joi, 18 iulie 2013



INGREDIENTE:

  • 1 kg de cartofi
  • 250 g de branza veche de oi 
  • 6-7 oua
  • 1 cana de apa
  • 1 cub de unt sau 50 ml de ulei
  • 1 rotita mica de cascaval
  • 20 g de kaiser

MOD DE PREPARARE:


Iei vasul de lut si il lasi in apa rece pentru 20 de minute, astfel se sparge incuptor.Cartofii  ii speli bine, ii tai cubulete mai mari in vasul roman impreuna cu untul sau uleiul si apa. Bagi vasul la cuptor pana ce apa scade si cartofii sunt bine patrunsi si incep sa se rumeneasca.scoti vasul din cuptor, pui branza data prin razatoare, kaiserul taiat feliute, ouale batute bine, sare si piperdupa gust .
Dai vasul la cuptor pentru 10-15 minute, la foc mic, pana se face oul.Cand scoti vasul din cuptor, presari cascavalul ras, care se va topi imediat, formand  un strat frumos de cascaval.Servesti preparatul cu salata de varza.

POFTA BUNA!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu