joi, 18 iulie 2013





INGREDIENTE:


  1. 1,5 KG CARNE DE VITA
  2. 1 VANATA
  3. 1 DOVLECEL MARE
  4. 2 ARDEI GRASI(1 GALBEN SI 1 ROSU)
  5. 1 CEAPA
  6. 150 ML BULION
  7. 1 LINGURA BOIA DE ARDEI DULCE
  8. SARE
  9. PIPER 
  10. CONDIMENT VEGETAL
  11. ULEI

MOD DE PREPARARE:

Ceapa tocata o calesti si, cand devine sticloasa, adaugi carnea taiata cubulete mici. Lasi pe foc pentru cateva minute, condimentezi, pui boiaua si bulionul, amesteci si lasi pe foc pentru 10-15 minute.
In acest timp tai cubulete legumele, le condimentezi si le amesteci intr-un bol.
Atentie! Folosesti pentru copt doar vase din ceramica.
Intr-un vas din ceramica, in care ai pus putin ulei, amesteci legumele, netezesti, iar deasupra pui si carnea.Acoperi vasul si-l dai la cuptor pentru 20 de minute.
Apoi, inlaturi capacul si  mai lasi la copt inca 10-15 minute,pana face o crusta aurie.

POFTA BUNA!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu