INGREDIENTE:
- 1,5 KG CARNE DE VITA
- 1 VANATA
- 1 DOVLECEL MARE
- 2 ARDEI GRASI(1 GALBEN SI 1 ROSU)
- 1 CEAPA
- 150 ML BULION
- 1 LINGURA BOIA DE ARDEI DULCE
- SARE
- PIPER
- CONDIMENT VEGETAL
- ULEI
MOD DE PREPARARE:
Ceapa tocata o calesti si, cand devine sticloasa, adaugi carnea taiata cubulete mici. Lasi pe foc pentru cateva minute, condimentezi, pui boiaua si bulionul, amesteci si lasi pe foc pentru 10-15 minute.
In acest timp tai cubulete legumele, le condimentezi si le amesteci intr-un bol.
Atentie! Folosesti pentru copt doar vase din ceramica.
Intr-un vas din ceramica, in care ai pus putin ulei, amesteci legumele, netezesti, iar deasupra pui si carnea.Acoperi vasul si-l dai la cuptor pentru 20 de minute.
Apoi, inlaturi capacul si mai lasi la copt inca 10-15 minute,pana face o crusta aurie.
POFTA BUNA!!!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu