sâmbătă, 13 iulie 2013








INGREDIENTE:

375 g branza mozzarela
4 rosii mari
3 linguri ulei de masline
piper macinat
1 lingurita de busuioc uscat

Mod de preparare:

Incingi cuptorul la 200 de grade Celsius, speli rosiile, le stergi si le tai felii.
Lasi sa se scurga mozzarela (in loc de mozzarela poti folosi urda,careia ii adaugi putin marar verde)si apoi o tai felii.
Ungi cu ulei de masline o tava plata de placinta(sau alt vas) si asezi alternativ cate o felie de rosie si o felie de mozzarela sau urda, pentru ca aspectul sa fie de tigle.
Presari deasupra piperul macinat si busuiocul. Stropesti cu restul de ulei de masline si coci circa 20 de minute.
Acest preparat poate deveni mai consistent daca strecori si o felie de sunca presata sau adaugi din loc in loc jumatati de masline negre.
Aduci preparatul la masa in forma, foarte fierbinte, cu o paine foarte proaspata alaturi si un vin sec de, preferinta alb.

POFTA BUNA!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu