sâmbătă, 23 noiembrie 2013














INGREDIENTE(10 portii)


  • 600-700g piept de gaina
  • 1 ou
  • 5 linguri orez 
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 2 morcovi taiati julienne
  • 1 telina mica rasa
  • 3-4 cartofi taiati in cubulete
  • 1 ardei gras taiat marunt
  • 1 legatura de leustean 
  • sare,piper

Pieptul de gaina se da prin masina de tocat , se adauga 1 ou,2linguride orez,sare dupa gust,putin 
piper.Legumele se curata ,se spala si se taie cubulete ,apoi se pun la fiert in 3l de  apa.
Din amestecul cu carnea tocata se formeaza perisoare si se adauga in oala.De asemenea, adaugam2-3 linguri de orez atunci cand perisoarele sunt aproape fierte, bors dupa gust(circa 700ml) si o legatura buna de leustean proaspat.Se serveste cu smantana.



POFTA BUNA!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu