miercuri, 20 noiembrie 2013






Ingrediente:

  • Peste de balta proaspat (cat mai multe sortimente) 
  • Cartofi
  • Ceapa
  • Ardei gras rosu si galben 
  • Usturoi
  • Sare, otet, leustean
  • Ardei iute
Mod de preparare:

Cureti pestele, il speli si il tai in bucati. Legumele, curatate si spalate le tai asfel:  cartofii in cuburi mari, ceapa si areiul gras marunt .
legumele le pui la fiert(de preferat intr-un ceaun sau tuci si la foc de lemne)
Cand sunt aproape fierte, adaugi pestele si lasi totul la fiert cca 15 minute.Adaugati sare si otet dupa gustsi leustean tocat marunt.
Usturoiul zdrobit il freci cu ulei pana devine o pasta,adaugi un strop de otet si ardei iute si diluezi cu zeama de peste. Scoti carnea si legumele pe un platou si le servesti cu mujdei , iar borsul separat, de asemenea un strop de mujdei.

 Pofta buna

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu