joi, 11 iulie 2013






INGREDIENTE:

-500 g caise
-500 ml chefir 
-650 g faina 
-1 ou
-1/2lingurita bicarbonat
-1 lingura cu zeama de lamaie
-1 fiola esenta de rom
-sare
-ulei

MOD DE PREPARARE:

Intr-un castron, bati oul împreuna cu chefirul, esenta de rom si un praf de sare.
Cerni faina pe masa de lucru si faci in mijloc o adâncitura. Torni amestecul de ou si chefir, adaugi bicarbonatul stins cu putina zeama de lamaie. Framânti toate aceste ingrediente apoi acoperi aluatul cu o folie si lasi la rece circa 1 ora.
 Rupi din aluat bucati potrivite si le intinzi pe masa de lucru dată cu faina.
 Pui pe fiecare bucata in margine , cate o jumatate de caisa. Acoperi cu cealalta jumatate de aluat , presezi usor si rumenesti pe ambele parti , in ulei incins.

 POFTA BUNA!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu