luni, 15 iulie 2013







INGREDIENTE PENTRU BLAT:

 5 oua
200 g zahar
200 g faina
50 g cacao

INGREDIENTE PENTRU CREMA:

6 foi de gelatina
450 g frisca lichida
500 g iaurt
200 g gem de portocale
2 feluri de pepene galben pentru decor

 MOD DE PREPARARE:

Bati albusurile spuma tare cu zaharul, pui galbenusurile rand pe rand, apoi adaugi faina si cacaua, amestecand usor.
Ungi o tava mica cu ulei si o tapetezi cu faina, torni aluatul si introduci tava la cuptor 40 de minute.
Lasi apoi blatul sa se raceasca in tava, inmoi gelatina in apa rece 20 de minute apoi o inmoi in 100 grame de frisca fierbinte.
Frisca ramasa o bati bine si o amesteci cu iaurtul, gemul si gelatina topita. Cureti pepenele , il tai bucati si il lasi la rece. Torni peste blat crema si o dai la rece timp de 2 ore pana se intareste.
Tai prajitura in bucati si o decorezi cu pepene.

 POFTA BUNA!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu