miercuri, 17 iulie 2013







INGREDIENTE PENTRU ALUAT:

300 g faina
1 praf de sare
10 g drojdie

INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURA:

1 dovlecel
1 ceapa
4 ciuperci
20 ml ulei
condiment de legume
marar uscat

MOD DE PREPARARE:

Faci aluatul din drojdie,apa calduta,faina si sare,de consistenta aluatului de cozonac. Lasi sa creasca 10 minute.
 Intre timp,dai prin razatoare (pe partea care taie felii) dovlecelul si , impreuna cu ceapa si ciupercile tocate le adaugi in ulei incins.
 Lasi sa se caleasca putin,adaugi condimentul de legume si in 2 minute iei de pe foc adaugand mararul. Lasi sa se raceasca putin, ungi o tava cu ulei si presari faina.
 Intinzi aluatul cu ajutorul fainii si la mijloc, adaugi umplutura, pliezi si il pui in tava, apoi dai tava la cuptor.
Lasi placinta la copt pana devine aurie. Dupa ce se coace, lasi placinta 1 minut sa se raceasca, apoi o tai dupa preferinta.


POFTA BUNA!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu