miercuri, 17 iulie 2013







INGREDIENTE:


  • 2 ardei grasi rosii
  • 1/2 ceapa
  • 1 lingura orez nefiert
  • sare
  • 1 piept de pui de 350-400 g
  • pasta de tomate


MOD DE PREPARARE:

Tai bucati pieptul de pui , apoi mixezi bucatile de carne in masina de tocat pana este tocata marunt.Cureti ceapa si  o tai marunt, tai capacele ardeilor si ii cureti de semintele din interior.   
Intr-un bol pui carnea de pui ,orezul ,ceapa, sare si piper dupa gust  si amesteci bine pana la omogenizare. Umpli ardeii cu compozitia de mai sus, asezi ardeii intr-o oala sau intr-un vas, torni pasta de tomate sau bulion si torni apa cat sa-i acoperi.
Dai oala la cuptorul preincalzit si il lasi mai bine de o ora.Servesti ardeii cu iaurt slab.

POFTA BUNA!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu